You have no items in your shopping cart.

Subtotaal: € 0,00

Over ons

PANDORA's filosofie is om prachtige sieraden te maken die inspireren tot individualiteit en de onvergetelijke momenten van het leven vieren. Het merk biedt vrouwen over de hele wereld een universum van hoogwaardige, met de hand afgewerkte, moderne sieraden gemaakt van echte edele metalen en edelstenen.

Naast een complete selectie van de Bracelets & Charms die deel uitmaken van PANDORA's Signature Collection genaamd Moments, we bieden ook ringen, oorbellen, kettingen, armbanden enzovoort. PANDORA is de sieradenkeuze geworden voor vrouwen over de hele wereld die hun eigen persoonlijke stijl willen uiten. Begin vandaag nog met je PANDORA-collectie!

Ons toegewijde PANDORA-ontwerpteam is speciaal opgeleid om u te helpen bij het kiezen van uw eigen individuele PANDORA-statement. Of je PANDORA-statement nu is gebaseerd op speciale herinneringen, een mooie stijl of beide, één ding is zeker, je PANDORA-statement zal uniek zijn voor jou.

Onze belofte

1. Koop alleen de beste consumentenondersteuning en zorg voor de hoogst mogelijke kwaliteit.
2. Stroomlijn het koop- en betalingsproces en maak het zo gemakkelijk mogelijk.
3. Levering van goederen aan onze klanten over de hele wereld met snelheid en precisie.
4. Gepassioneerd door uitzonderlijke klantenservice: snel, vriendelijk en professioneel.
5. Er worden voortdurend nieuwe items aan deze website toegevoegd, dus kom ons snel weer bezoeken.
6. Bied op weekdagen 24-uurs klantenondersteuning.
Als je vragen of opmerkingen hebt, of gewoon zin hebt om te chatten, doe dat dan niet aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn niet alleen vriendelijk, maar uiterst discreet en zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke winkelervaring hebt.