You have no items in your shopping cart.

Subtotaal: € 0,00

Exchange & Retour

We willen dat u helemaal tevreden bent met uw aankoop

Controleer het zo snel mogelijk na ontvangst en open de accessoires niet voordat u de hoofditem(s) op maat heeft gecontroleerd. Als u, om welke reden dan ook, niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, dan ruilen of retourneren wij deze graag met inachtneming van dit retourbeleid. Gratis 365 dagen retourneren. Retourneer iets om welke reden dan ook tot een jaar nadat je het hebt gekocht. We geven je een vervanging of een volledige terugbetaling.

 

Retourbeleid

Als u uw bestelling gedeeltelijk of volledig wilt retourneren voor terugbetaling of omruiling, moet u ons binnen 14 dagen vanaf de dag na levering van het artikel op de hoogte stellen. U kunt ons hiervan op de hoogte stellen door een retourverzoek in te dienen in het gedeelte met voltooide bestellingen van uw account op deze website of per e-mail of per telefoon.

Klanten krijgen mogelijk geen volledige terugbetaling als artikelen gebruikt of gewassen aan ons worden geretourneerd, niet in de originele staat met intacte labels, met sporen of geuren (bijv. of sigarettenrook).

We verzoeken de artikelen samen met de originele verpakking van de fabrikant te retourneren, zodat toekomstige klanten het artikel kunnen ontvangen zoals de fabrikant het bedoeld heeft.

Bewaar een bewijs van verzending wanneer u de goederen naar ons terugstuurt. Dit is voor uw eigen veiligheid voor het geval goederen verloren gaan tijdens het transport.

 

 Teruggavebeleid

Voor retourverzoeken of annuleringen van een hele bestelling die binnen 14 dagen vanaf de dag na levering van de bestelling zijn ontvangen, zullen wij uw betaling terugbetalen, inclusief de verpakkings- en verzendkosten (behalve voor de extra kosten die ontstaan ​​als u kiest voor een andere vorm van levering dan de door ons aangeboden goedkoopste vorm van standaardlevering). De koper is verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren van de bestelde artikelen.

Voor retourverzoeken van gedeeltelijke bestellingen die binnen 14 dagen vanaf de dag na levering zijn ontvangen, zullen we de kosten van het bestellingsitem terugbetalen. Verpakkings- en verzendkosten worden niet gerestitueerd. De koper is verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren van de bestelde artikelen.

Retourverzoeken voor gehele of gedeeltelijke bestellingen die na 14 dagen van de dag na levering worden ontvangen, kunnen naar ons goeddunken worden geaccepteerd en een creditnota of omruiling worden aangeboden. De verpakkings- en verzendkosten worden niet gerestitueerd en de koper is verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren van de bestelde artikelen.

De standaard verpakkings- en verzendkosten voor geruilde artikelen worden niet in rekening gebracht, tenzij de geruilde artikelen vervolgens naar ons worden teruggestuurd voor restitutie. In dat geval worden ze in mindering gebracht op de restitutie . Express-verpakkings- en verzendkosten voor ruilartikelen moeten vooraf worden betaald.

 

Procedure

Als u een retourverzoek wilt indienen via deze website, logt u in op uw account, gaat u naar ‘Voltooide bestellingen’, klikt u op ‘Artikelen retourneren’ Vul naast de betreffende bestelling het formulier in en klik op ‘Retourverzoek indienen’. U kunt ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen met uw bestelnummer, wat u wilt retourneren en waarom u het wilt retourneren.

U ontvangt dan een e-mail met uw retourverzoek-ID plus instructies voor het retourneren van de artikelen naar ons.

We komen met u overeen om het artikel terug te betalen, te vervangen of om te ruilen, afhankelijk van beschikbaarheid.

Stuur de geretourneerde artikelen zonder onnodige vertraging naar ons terug en in ieder geval niet later dan 14 dagen vanaf de dag waarop u uw retourverzoek heeft doorgegeven. We raden u aan een geregistreerde of track-and-trace-postmethode te gebruiken die voldoende verzekeringsdekking biedt voor de geposte waarde.

Na ontvangst van het pakket zullen we bepalen of het artikel kan worden geretourneerd in overeenstemming met ons beleid.

Zodra we je geretourneerde goederen hebben ontvangen, sturen we je een e-mail ter bevestiging en wordt je terugbetaling binnen 7 dagen verwerkt.

Terugbetalingen worden terugbetaald met hetzelfde betaalmiddel dat u voor de oorspronkelijke transactie heeft gebruikt. Het kan een paar extra werkdagen duren voordat het bank- en creditcardsysteem het geld op uw creditcard of bankrekening heeft gestort nadat we uw teruggave hebben verwerkt.

Als het artikel niet acceptabel is, sturen we het naar u terug met een uitleg van de redenen voor het retourneren.